26.04.2024 – “Istoria revine, Istoria se repetă, Istoria pot să o închei” ONLINE – Grup de psihoterapie transgenerationala – “Calatoria Eroului” (ultima serie)

Posted: 24/07/2023 0 Comment Related items :

Calatoria  EROULUI – Un workshop despre ranile de familie si cum ajunem sa le simtim prezenta

 • Atunci cand totul pare predestinat
 • Deseneaza-ti harta vietii iar apoi propriul drum!
 • Esti cine vrei sa fii!

Din prima clipa in care ajungem in aceasta lume, cu fiecare privire ori vorba care ni se adreseaza, cu totii aflam cine suntem. De fapt cine suntem pentru EI. Traim adunand imagini despre noi si ajungem uneori intr-un punct al vietii in care realizam ca vrem sa stim mai mult, ca suntem un suflet care cauta sa isi raspunda singur la intrebarea “CINE SUNT EU?”.

Atunci incepe calatoria de descoperire de sine. Eroul din noi pleaca la drum. Este un drum cu incercari, revelatii, bucurii si tristeti, o lume in care aflam ca avem dreptul sa decidem ce lasam in urma si ce pastram din ceea ce am primit mostenire din partea familiei noastre.

CALATORIA EROULUI este o calatorie in timp, in istoria familiei, in prezentul pe care il traim,  dar si in viitorul nostru, in dorintele, planurile noastre. In calatorie EROUL din noi afla cum poate sa se elibereze de blocaje, de amintiri, sa isi descopere puterea, resursele.

In calatoria ta EROULE vei trece prin noua porti de cunoastere.

Esti pregatit?

Calatoria incepe

Vei trece de prima poarta dupa ce iti vei desena harta calatoriei. Vei aduce cu tine tot ce stii si tot ce poti afla despre familia ta. Continua calatoria!

Pornit la drum ajungi la cea de-a doua poarta. Ea este Numele tau. Vei afla care sunt visele, dorintele, secretele purtate-n numele tau. Ce te face sa fii TU. Il porti toata viata si il simti al tau, iar alteori nu te recunosti deloc in el. Il prezinti cu mandrie ori il soptesti ca si cum nu vrei sa-l auda nimeni.

Cine este numele tau? Este numele tau cel care iti spune cine esti? Sau esti TU cel care dai viata numelui tau?

A treia poarta este Corpul tau cu toata istoria familiei scrisa si inscrisa pe el. Boala, semne, ori dureri, sunt uneori cuvintele prin care corpul iti povesteste depre trecutul familiei tale.

Cand treci prin a patra poarta vei descoperi  Secretele si tot ce e Nespus, ca tu sa poti rosti mai departe. Inchise bine pentru toata lumea secretele trec prin generatii doar pentru a fi eliberate mai tarziu. Ai curajul, da-le drumul! Viata iti va fi mai usoara, chiar mai clara.

Abia cand ajungi la a cincea poarta poti gasi Pierderile si Doliile neincheiate. Tot ce a ramas neinchis este ca o rana care nu se vindeca, iti adduce inca tristete, neliniste, asteptare fara speranta. Elibereaza-te de toate povestile neimplinite!  Asta iti va adduce impacare, relatii curate si frumoase. Trecand de acesta poarta incepi sa construiesti.

Daca ai ajuns la poarta sase inseamna ca ai si intelepciunea de a intelege* toate Aniversarile. Cand ajungi in acelasi loc, in aceeasi poveste ca si bunica ta ori vreo matusa indepartata, cand te imbolnavesti la fel ori la aceeasi data cand un alt stramos de-al tau a fost ranit, asta inseamna ca roata se invarte pe loc. Lasa-ti viata sa mearga mai departe!

Contabiliatea intre generatii o gasesti la poarta sapte. * Aici poti plati toate datoriile strabunilor tai. Uneori o faci chiar daca nu vrei. Pierzi bani, ori casa, stai inca intr-o relatie daunatoare fara sa intelegi de ce nu ai puterea sa o inchei? Stii ca poti sa le transformi in socoteli mai bune?

…iar la a opta poti deja sa stii daca te simti vinovat ca ai ajuns mai departe decat ai tai. O simti dar ti-e greu sa o rostesti. O gandesti dar ti-e rusine ca-ti trece asa ceva prin minte. Ratezi examene, te simti un impostor desi rational nu ai nici un motiv, ori pur si simplu nu reusesti financiar. Orice faci, e ca si cum iti este greu ca ai facut sau ai putut mai mult decat ai tai.

La poarta noua ai Numele, numele neamului. Este Blazonul pe care-l porti. Aici il poti rescrie  asa cum tu doresti. Asa cum tu decizi sa iti traiesti viata mai departe.

Esti pregatit? Esti pregatit pentru transformarea in cel ce esti?

Calatoria ta EROULE va continua … va continua pe taramul de aur.

Calendar 2023-2024 (ULTIMA SERIE):

 • 24 Noiembrie 2023 – “Harta Lumii”
 • 15 Decembrie 2023 – “Numele meu este…”
 • 12 Ianuarie 2024 – “Harta Corpului Meu și Istoria Familiei”
 • 16 Februarie 2024 – “SSST! Este un secret”
 • 15 Martie 2024 – “Cutia Pierderilor”
 • 26 Aprilie 2024 – “Istoria revine, Istoria se repetă, Istoria pot să o închei”
 • 10 Mai 2024 – “Datorii 0”
 • 7 Iunie 2024 – “O treaptă mai sus”
 • 28 Iunie 2024 – “Călătoria Eroului”

Investiție: onorariul pentru participarea la grupul de psihoterapie transgenerațional este de 49 Euro / pentru fiecare modul. Persoanele care vor participa la 9 module vor beneficia de discount de 15%, pentru 6 module 10%, iar pentru 3 module vor putea beneficia de un discount de 5%, cu plata în avans.

 • 9 module -15%   375 Euro
 • 8 module              363 Euro (reducerea pentru 6 module + 2 module la preț întreg)
 • 7 module              314 Euro (reducerea pentru 6 module + 1 modul la preț întreg)
 • 6 module -10%   265 Euro
 • 5 module              237 Euro (reducerea pentru 3 module + 2 module la preț întreg)
 • 4 module              188 Euro (reducerea pentru 3 module + 1 modul la preț întreg)
 • 3 module -5%     139 Euro
 • 2 module                98 Euro
 • 1 modul                  49 Euro

Sunteți cu toții invitați să participați.
Cu prietenie,
Echipa ICP

INTERNATIONAL CENTER FOR PSYCHOGENEALOGY 
Este o organizație internațională, membră a ASGPP (Societatea Americană de Psihoterapie de grup și Psihodramă).
ICP a fost creat cu scopul de a dezvola psihogenealogia, de a face cercetări în acest domeniu, de a dezvolta standardele de instruire și competențe profesionale și de promovare a psihogenealogiei.
Are membri în 7 țări (din Asia, Africa, Europa și SUA). Atelierele și cursurile au fost oferite către peste 300 de participanți din peste 20 de țări.