Grup de psihoterapie transgenerationala – “Călătoria Eroului”

Te invităm la un workshop despre rănile de familie și cum ajunem să le simțim prezența.

Workshopurile din seria ”Călătoria Eroului” susținute de Cristina Schmidt, psihoterapeut, trainer și coach fac parte din seria de evenimente susținute și promovate de ICP (INTERNATIONAL CENTER FOR PSYCHOGENEALOGY).

  • Atunci când totul pare predestinat
  • Desenează-ți harta vieții iar apoi propriul drum!
  • Ești cine vrei să fii!

Din prima clipă în care ajungem în această lume, cu fiecare privire ori vorbă care ni se adresează, cu toții aflăm cine suntem. De fapt cine suntem pentru EI. Trăim adunând imagini despre noi și ajungem uneori într-un punct al vieții în care realizăm că vrem să știm mai mult, că suntem un suflet care caută să își răspundă singur la întrebarea “CINE SUNT EU?”.

Atunci începe călătoria de descoperire de sine. Eroul din noi pleacă la drum. Este un drum cu încercări, revelații, bucurii și tristeți, o lume în care aflăm că avem dreptul să decidem ce lăsăm în urmă și ce păstrăm din ceea ce am primit moștenire din partea familiei noastre.

CĂLĂTORIA EROULUI este o călătorie în timp, în istoria familiei, în prezentul pe care îl trăim,  dar și în viitorul nostru, în dorințele, planurile noastre. În călătorie, EROUL din noi află cum poate să se elibereze de blocaje, de amintiri, să își descopere puterea, resursele.

În călătoria ta EROULE vei trece prin nouă porți de cunoaștere.
Ești pregătit?
Călătoria începe!

Vei trece de prima poartă după ce îți vei desena harta călătoriei. Vei aduce cu tine tot ce știi și tot ce poți afla despre familia ta. Continuă călătoria!

Pornit la drum ajungi la cea de-a doua poartă. Ea este Numele tău. Vei afla care sunt visele, dorințele, secretele purtate-n numele tău. Ce te face să fii TU. Îl porți toată viața și îl simți al tău, iar alteori nu te recunoști deloc în el. Îl prezinți cu mândrie ori îl șoptești ca și cum nu vrei să-l audă nimeni.

Cine este numele tău? Este numele tău cel care îți spune cine ești? Sau ești TU cel care dai viața numelui tău?

A treia poartă este Corpul tău cu toată istoria familiei scrisă și înscrisă pe el. Boala, semne, ori dureri, sunt uneori cuvintele prin care corpul îți povestește depre trecutul familiei tale.

Când treci prin a patra poartă vei descoperi  Secretele și tot ce e Nespus, ca tu să poți rosti mai departe. Închise bine pentru toată lumea secretele trec prin generații doar pentru a fi eliberate mai târziu. Ai curajul, dă-le drumul! Viața îți va fi mai ușoară, chiar mai clară.

Abia când ajungi la a cincea poartă poți găsi Pierderile și Doliile neîncheiate. Tot ce a rămas neînchis este ca o rană care nu se vindecă, îți aduce încă tristețe, neliniște, așteptare fără speranță. Eliberează-te de toate poveștile neîmplinite!  Asta îți va aduce împăcare, relații curate și frumoase. Trecând de acesta poartă începi să construiești.

Dacă ai ajuns la poarta șase înseamnă că ai și înțelepciunea de a înțelege* toate Aniversările. Când ajungi în același loc, în aceeași poveste că și bunica ta ori vreo mătușă îndepărtată, când te îmbolnăvești la fel ori la aceeași dată când un alt strămoș de-al tău a fost rănit, asta înseamnă că roata se învârte pe loc. Lasă-ți viață să meargă mai departe!

Contabiliatea între generații o găsești la poarta șapte. * Aici poți plăti toate datoriile străbunilor tăi. Uneori o faci chiar dacă nu vrei. Pierzi bani, ori casa, stai încă într-o relație dăunătoare fară să înțelegi de ce nu ai puterea să o închei? Știi că poți să le transformi în socoteli mai bune?

…iar la a opta poți deja să știi dacă te simți vinovat că ai ajuns mai departe decât ai tai. O simți dar ți-e greu să o rostești. O gândești dar ți-e rușine că-ți trece așa ceva prin minte. Ratezi examene, te simți un impostor deși rațional nu ai nici un motiv, ori pur și simplu nu reușești financiar. Orice faci, e ca și cum îți este greu că ai făcut sau ai putut mai mult decât ai tăi.

 La poarta nouă ai Numele, numele neamului. Este Blazonul pe care-l porți. Aici îl poti rescrie  așa cum tu dorești. Așa cum tu decizi să îți trăiești viața mai departe.

Ești pregătit? Ești pregătit pentru transformarea în cel ce ești? Călătoria ta EROULE vă continua … vă continua pe tărâmul de aur.

Toate evenimentele ICP (INTERNATIONAL CENTER FOR PSYCHOGENEALOGY) din acest an vor fi susținute online. Pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă îți comunicăm decizia de a continua evenimentele online cu scopul de a contribui la acțiunile de prevenție referitoare la COVID-19.

Calendarul online 2020:

  • 28 August – Harta Corpului și Istoria Familiei
  • 25 Septembrie – Cutia Pierderilor
  • 16 Octombrie – Istoria Revine, Istoria Se Repetă, Istoria Poate Fi Încheiată
  • 06 Noiembrie – Datorii 0
  • 27 Noiembrie – O treaptă mai sus
  • 18 Decembrie – Călătoria Eroului

Workshopurile se desfășoară vinerea în intervalul 19.00-22.00 și se poate participa la oricare dintre ele.

Mai multe informații despre eveniment găsești pe pagina de facebook International Center for Psychogenealogy. 

Te poți înscrie personal prin email. Participarea se poate face în urma înscrierii online si plății onorariului. Ulterior vei primi din partea noastră coordonatele de acces pe platforma Zoom pentru desfășurarea evenimentului.

Pentru mai multe informații cu privire la modalitatea de înscriere la unul sau mai multe module, orice alte informații sau detalii cu privire la workshop te rugăm să ne scrii la contact@transgenerational.eu .

Îți mulțumim și te așteptăm,
Echipa  International Center For Psychogenealogy

FORMULAR ÎNSCRIERE