Cursuri de formare

Pentru toti cei care sunteti interesati sa va dezvoltati cunostintele si competentele in domeniul psihoterapiei transgenerationale aveti ocazia de a aprofunda fiecare subiect in parte in cadrul cursurilor organizate pe teme si pe nivele de experienta.

Cursurile de formare in Psihoterapie Transgenerationala sunt create pentru psihoterapeuti, psihologi clinicieni, medici si asistenti sociali care doresc sa isi extinda competentele in domeniul psihogenealogiei.

Cursurile de formare sunt structurate pe trei nivele: nivel de baza, nivel avansat si mastery.

Primul nivel, cel de baza, este structurat in 64 de ore de formare impartite in 3 pana la 4 cursuri distribuite pe parcursul unui an calendaristic. In cursul de baza sunt tratate 10 teme majore ale psihoterapiei transgenerationale, studii de caz, aplicatii practice, instrumente de baza in lucrul transgenerational.

La nivelul avansat al cursului sunt tratate aceleasi teme de la cursul de baza dar cu alte subteme, studii de caz ale participantilor, tehnici de actiune, aplicatii practice. Participarea la acest nivel este conditionata de parcurgerea nivelului de baza.

Nivelul Mastery este cursul in care profesionistii (care au parcurs celelalte doua nivele ale cursului) lucreaza pe diferite subiecte prin prizma temelor de baza din psihoterapia transgenerationala. Tot in cadrul nivelului Mastery sunt discutate legaturile dintre teme, dintre psihopatologia clinica si abordarea transgenerationala.

Vezi calendarul 2019:

Studiu Transgenerational, The ancestor’s gift, The road to mastery, Psychogenealogy workshop