QLC (Quality Life Coefficient)

Iti doresti cresterea calitatii vietii celor care isi desfasoara activitatea la tine in companie? Ai putere de decizie in organizatia din care faci parte?

Iti propun o serie de teme de lucru in ateliere de doua ore si jumatate care sa acopere subiecte de viata. Participarea membrilor organizatiei tale la aceste workshopuri ii va ajuta sa fie mai eficienti la lucru, sa isi inteleaga comportamentele si atitudinile pozitive ori defectuoase, sa isi gestioneze mai bine emotiile in conflictele de serviciu, sa intervina in momentul in care apar primele semen ale burnout-ului. 

Coeficientul calitatii vietii (QLC) este construit cu scopul de a-si putea face o evaluare lucida a planurlilor vietii precum si pentru a folosi instrumente utile imbunatatirii rezultatelor.

Afla daca ai in organizatie colegi care sunt obositi surmenati, coplesiti. Este cineva care are insomnii? Ori se trezesc greu dimineata? Sunt cumva si personae care au impresia ca oricat ar munci nu ajung sa incheie ce si-au propus?

Daca vei considera utile intrebarile de mai sus, ori utile raspunsurile la intrebarile de mai sus, atunci consulta lista temelor propuse de mine mai jos. Alege ceea ce se potriveste organizatiei tale si stabilim cum putem aduce impreuna nevoile oamenilor din companie impreuna cu experienta mea de psihoterapeut, trainer si coach.

Iti propun cateva teme de lucru menite sa aduca atat informatii utile cat si exercitii pe care sa le poata  aplica in sala sau acasa, exercitii care sa-i insoteasca in obtinerea rezultatelor pe care le urmaresc.

Iti propun 10 workshopuri, 10 “piese de puzzle”, care vor ajuta sa isi imbunatateasca starea psihica si calitatea vietii. Folosind solutii diferite pentru aceleasi dificultati ale vietii atunci vor modifica si rezultatul.

Temele din care poti alege sunt legate de gestionarea oboselii, gestionarea somnului, singuratate si insingurare, gestionarea conflictelor, gestionarea timpului (intr-o abordare inedita), gestionarea furiei, teama de success, increderea in sine, varsta – avantaje si dificultati, sensul vietii.

Vezi calendarul 2020:

Vezi calendarul 2021:

QLC