Retreat grup psihoterapie

In fiecare an ai ocazia sa participi in taberele de psihoterapie care se desfasoara pe o perioada de 7-8 zile in locuri cu istorie si energie aparte. Am ales fiecare destinatie in parte cautand ca tu sa poti trai o experienta nu un simplu atelier de psihoterapie. Vei vedea cum totul este integrat intr-o forma unica – orele de psihoterapie de grup sunt combinate cu experiente ale locului, de fiecare data fiind in stransa legatura cu tema taberei.

2-8 iunie 2019

Calatoreste prin “Cele 22 de porti ale tarotului”, retreatul in care vei descoperi si delimita resursele mostenite si native, active si latente, constiente si inconstiente, resursele transgenerationale care au stat la baza continuitatii neamului din care faci parte.

Constientizand si folosindu-ti resursele nu poti face altceva decat sa favorizezi evolutia pe urmatorul nivel de dezvoltare.

In cele sapte zile ale retreatului vei trai experiente inedite in misterul Orientului, destinatia noastra fiind Regatul Hashemit al Iordaniei. Petra, Aqaba, Jerash, Um Qais, Marea Moarta, Marea Rosie, sunt doar cateva din locurile prin care vom trece in calatoria noastra.

31 august-7 septembrie 2019

In septembrie poti calatori “Undeva, Candva …”, un retreat de psihoterapie transgenerationala, Cappadocia, Turcia. In cele 7 zile de tabara vei avea un program intens si profund, alaturi de fiecare membru al grupului de terapie vei trece prin mai multe etape: descoperire, intelegere, procesare, prelucrare a suferintelor generate de problemele transgenerationale din familia ta.

Vei vizita orasul subteran Derinkuyu, vei calatori cu balonul deasupra Cappadociei si vei asista la ceremonia dervisilor rotitori, toate imbinate cu multa stare de bine.

Vezi calendarul 2019:

Undeva, Candva …, Cele 22 de porti ale Tarotului