Psihoterapie transgenerationala

Poti participa in fiecare an la seria de workshopuri sau ateliere de psihoterapie de grup. Te astept sa faci parte din grup daca doresti sa explorezi istoria familiei cu scopul de a-ti vindeca traumele care au fost transmise de-a lungul generatiilor si care si-au pus amprenta asupra vietii tale in prezent.

In workshopurile de psihoterapie transgenerationala poti lucra terapeutic problemele si dificultatile cu care te confruntati atat la nivelul sanatatii cat si la nivel emotional. Sunt pierderi repetate, accidente sau boli declansate la varste ori date care coincid cu evenimente din familie. Pot fi blocaje in evolutia ta profesionala ori financiara, pot fi perioade de tristete sau slabiciune inexplicabile.

Aici gasesti “Calatoria Eroului”, seria de workshopuri care se desfasoara in noua sesiuni de cate o zi, cu frecventa lunara. Poti participa la oricare dintre ele fara a fi conditionat de participarea la intregul program.

Ai ocazia de a trai beneficiile conceptului construit in jurul ideii de calatorie prin harta vietii tale. In aceasta calatorie Eroul din tine trece prin noua “porti” ale cunoasterii de sine, a familiei, neamului din care faci parte. La final ajungi in fata celei de a noua “porti” prin care vei trece devenind Eroul propriei vieti. Calatoria simbolica pe care o vei face este un proces de transformare profunda prin care reusesti atat sa vindeci ranile transgenerationale, cat si sa traiesti o frumoasa apropiere fata de familia din care faci parte.

Vezi agenda 2019:

Calatoria Eroului, Harta Lumii, Numele tau, Ssst! Este un Secret, Harta Corpului si Istoria Familiei, Cutia Pierderilor, Istoria revine, Istoria se repeta, Datorii O, O treapta mai sus, Blazonul Familiei.