07.04.2018 Grup de psihoterapie transgenerationala – “Calatoria Eroului”, Bucuresti, Romania

Posted: 13/02/2018 5 Comments Related items :

Calatoria  EROULUI – Un workshop despre ranile de familie si cum ajunem sa le simtim prezenta

 • Atunci cand totul pare predestinat
 • Deseneaza-ti harta vietii iar apoi propriul drum!
 • Esti cine vrei sa fii!

Din prima clipa in care ajungem in aceasta lume, cu fiecare privire ori vorba care ni se adreseaza, cu totii aflam cine suntem. De fapt cine suntem pentru EI. Traim adunand imagini despre noi si ajungem uneori intr-un punct al vietii in care realizam ca vrem sa stim mai mult, ca suntem un suflet care cauta sa isi raspunda singur la intrebarea “CINE SUNT EU?”.

Atunci incepe calatoria de descoperire de sine. Eroul din noi pleaca la drum. Este un drum cu incercari, revelatii, bucurii si tristeti, o lume in care aflam ca avem dreptul sa decidem ce lasam in urma si ce pastram din ceea ce am primit mostenire din partea familiei noastre.

CALATORIA EROULUI este o calatorie in timp, in istoria familiei, in prezentul pe care il traim,  dar si in viitorul nostru, in dorintele, planurile noastre. In calatorie EROUL din noi afla cum poate sa se elibereze de blocaje, de amintiri, sa isi descopere puterea, resursele.

In calatoria ta EROULE vei trece prin noua porti de cunoastere.

Esti pregatit?

Calatoria incepe

Vei trece de prima poarta dupa ce iti vei desena harta calatoriei. Vei aduce cu tine tot ce stii si tot ce poti afla despre familia ta. Continua calatoria!

Pornit la drum ajungi la cea de-a doua poarta. Ea este Numele tau. Vei afla care sunt visele, dorintele, secretele purtate-n numele tau. Ce te face sa fii TU. Il porti toata viata si il simti al tau, iar alteori nu te recunosti deloc in el. Il prezinti cu mandrie ori il soptesti ca si cum nu vrei sa-l auda nimeni.

Cine este numele tau? Este numele tau cel care iti spune cine esti? Sau esti TU cel care dai viata numelui tau?

A treia poarta este Corpul tau cu toata istoria familiei scrisa si inscrisa pe el. Boala, semne, ori dureri, sunt uneori cuvintele prin care corpul iti povesteste depre trecutul familiei tale.

Cand treci prin a patra poarta vei descoperi  Secretele si tot ce e Nespus, ca tu sa poti rosti mai departe. Inchise bine pentru toata lumea secretele trec prin generatii doar pentru a fi eliberate mai tarziu. Ai curajul, da-le drumul! Viata iti va fi mai usoara, chiar mai clara.

Abia cand ajungi la a cincea poarta poti gasi Pierderile si Doliile neincheiate. Tot ce a ramas neinchis este ca o rana care nu se vindeca, iti adduce inca tristete, neliniste, asteptare fara speranta. Elibereaza-te de toate povestile neimplinite!  Asta iti va adduce impacare, relatii curate si frumoase. Trecand de acesta poarta incepi sa construiesti.

Daca ai ajuns la poarta sase inseamna ca ai si intelepciunea de a intelege* toate Aniversarile. Cand ajungi in acelasi loc, in aceeasi poveste ca si bunica ta ori vreo matusa indepartata, cand te imbolnavesti la fel ori la aceeasi data cand un alt stramos de-al tau a fost ranit, asta inseamna ca roata se invarte pe loc. Lasa-ti viata sa mearga mai departe!

Contabiliatea intre generatii o gasesti la poarta sapte. * Aici poti plati toate datoriile strabunilor tai. Uneori o faci chiar daca nu vrei. Pierzi bani, ori casa, stai inca intr-o relatie daunatoare fara sa intelegi de ce nu ai puterea sa o inchei? Stii ca poti sa le transformi in socoteli mai bune?

…iar la a opta poti deja sa stii daca te simti vinovat ca ai ajuns mai departe decat ai tai. O simti dar ti-e greu sa o rostesti. O gandesti dar ti-e rusine ca-ti trece asa ceva prin minte. Ratezi examene, te simti un impostor desi rational nu ai nici un motiv, ori pur si simplu nu reusesti financiar. Orice faci, e ca si cum iti este greu ca ai facut sau ai putut mai mult decat ai tai.

 La poarta noua ai Numele, numele neamului. Este Blazonul pe care-l porti. Aici il poti rescrie  asa cum tu doresti. Asa cum tu decizi sa iti traiesti viata mai departe.

Esti pregatit? Esti pregatit pentru transformarea in cel ce esti?

Calatoria ta EROULE va continua … va continua pe taramul de aur.

 1. CHIRITA SILVIA

  Buna ziua,
  as dori sa particip la aceasta calatorie in timp…
  va rog sa mi spuneti locatia, programul si cat costa!
  multumesc frumos!
  zi frumoasa.

  1. Cristina Schmidt

   Buna ziua,
   Ma bucur ca sunteti interesata de workshopul nostru. V-am trmis detaliile pe mail privat.

 2. Maria B

  Buna ziua,
  Sunt posibile sedintele private de terapie ?
  Multumesc.

 3. Elena

  Buna ziua, as dori si eu sa particip daca mai sunt locuri disponibile. Imi puteti da detalii in privat?
  Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.

 4. RALUCA MARCU

  buna ziua. sunt foarte interesata de un workshop pe tema aceasta. Pe cand un altul? (pe cel din 2018 l-am ratat :()

Leave a reply